Cookies: På www.sf.se använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används.
Accepterar
 
Ryktes-recap: Sylvester Stallone i Guardians of the Galaxy Vol 2?
12:e april

Ryktes-recap: Sylvester Stallone i Guardians of the Galaxy Vol 2?

Bara två veckor kvar till Guardians of the Galaxy Vol 2 går upp på biografer världen över. Men det diskuteras fortfarande flitigt vem den gamle Rocky Balboa kommer att porträttera. 

Sedan ett år tillbaka har det spekulerats vilt på diverse forum runt om på internet vilken karaktär legenden Sylvester Stallone ska spela i den kommande Guardians-filmen. Om du har missat de heta diskussionerna under året så följer här en ryktes-recap: 

Mars 2016
Ryktet startar. Sajten OLV rapporterar att Stallone hade synts till på inspelningsplatsen i Atlanta. Enligt samma sajt sa ett anonymt vittne att ”Hans kostym såg ut som Judge Dredd”. Stallone spelade den ikoniska domaren 1995 och teorierna om en Dredd-cameo löpte amok. Efter detta följde även rykten om att "Sly" skulle ingå i Nova Corps, Xandars rymdpolis, var uniform liknar den Jugde Dredd bär till vardags. 

Juli 2016
Regissören bekräftar. Under San Diego Comic-Con bekräftade James Gunn att Sly kommer att ha ”en liten men väldigt viktig roll” i uppföljaren. Samtidigt får Comic-con-publiken se exklusivt material från filmen där Kurt Russells karaktär Ego (Peter Quills/Star Lords farsa) för första gången såg dagens ljus.

Mars 2017
Ryktena tar ny fart. Screenrant spekulerar i huruvida det är rimligt att den gode Sylvester kommer vara en del i Ravagers-gänget och agera henchman till Michael Rookers blå, visslande och lättirriterade karaktär Yondu.

April 2017
Rykande färska rykten. I veckan lanserade Slashfilm tanken att Sly är Stakar Ogord a.k.a. Starhawk. I serietidningarna är Starhawk karaktären Ayeshas avkomma. Ayeshas spelas av Elizabeth Debicki i filmen och svischar förbi i den senaste trailerns öppningsscen som den gulddränkta och tronsittande kvinnan. 

Starhawk-ryktet är det senaste och kanske mest troliga. Med exakt två veckor kvar till världspremiären så närmar vi oss ett svar med stormsteg. Vi på SF Bio kan knappt bärga oss så redan nu får du en episk affisch för Guardians of the Galaxy vol. 2 och rabatt på disneystore.se när du köper ett presentkort för minst 250 kr på www.sf.se/presentkort

  • Olle

UTMÄRKT FILM

HÄR FINNS DINA BILJETTER!

I biljettautomaten köper du biljetter, betalar dina reserverade biljetter och hämtar ut biljetter du köpt.

Du kan använda betalkort, Företagsbiljetter, Presentkortet och registrera Bioklubbspoäng*. Snabbt och enkelt.
*Gäller bara på SF Bio. 

GILLAR DU BIO? GILLA OSS PÅ FACEBOOK!

BLI MEDLEM I FILMPANELEN

Bli medlem i Filmpanelen

I Filmpanelen får alla en chans att uttrycka sina åsikter om reklam och produkter.
Läs mer och bli medlem »

Tillgänglig bio

 

500-fel

400-fel