Cookies: På www.sf.se använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används.
Accepterar
 
La la Lands segertåg fortsätter
13:e februari

La la Lands segertåg fortsätter

Ny gala och nya utnämningar för La la Land. Filmen blev återigen kvällens stora vinnare när Baftagalan hölls i London under söndagskvällen. 

La la Land har än så länge gjort rent hus under galasäsongen. Damien Chazelles romantiska musikalkomedi slog rekord under Gloden Globe-galan i början av året med sina sju statyetter. I slutet av januari tilldelades filmen även den amerikanska producentorganisationen Producers Guild of Americas pris för bästa film. 

Men La la Lands segertåg är ännu inte slut. Under söndagskvällen delades Storbritanniens mest prestigefyllda filmpriser ut på Baftagalan och även här gjorde Damien Chazelles film runt hus. Fem stycken statyetter blev det totalt, däribland bästa film, bästa regi och bästa originalmusik. Huvudrollsinnehavaren Emma Stone tilldelades priset för bästa kvinnliga huvudroll och filmens svenske fotograf Linus Sandgren vann priset för bästa foto. 

Oscarsgalan den 26 februari närmar sig med stormsteg. Med sina utnämningar under gårdagen stärkte La la Land ytterligare sin position som storfavorit inför den 89:e upplagan av galan. Kan filmen slå nya rekord under världens största filmgala? Följ med i uppladdningen inför Oscarsgalan här.   

Om du inte redan har sett La la Land så har du nu chansen att uppleva filmen i IMAX®. Läs mer här

  • Olle

UTMÄRKT FILM

HÄR FINNS DINA BILJETTER!

I biljettautomaten köper du biljetter, betalar dina reserverade biljetter och hämtar ut biljetter du köpt.

Du kan använda betalkort, Företagsbiljetter, Presentkortet och registrera Bioklubbspoäng*. Snabbt och enkelt.
*Gäller bara på SF Bio. 

GILLAR DU BIO? GILLA OSS PÅ FACEBOOK!

BLI MEDLEM I FILMPANELEN

Bli medlem i Filmpanelen

I Filmpanelen får alla en chans att uttrycka sina åsikter om reklam och produkter.
Läs mer och bli medlem »

Tillgänglig bio

 

500-fel

400-fel