Cookies: På www.sf.se använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används.
Accepterar
 
16:e mars

"En fin, stark och jävligt snabb film"

Inför premiären av Life är regissören Daniel Espinosa är tillbaka på hemmaplan. Se hans hälsning till den svenska biopubliken här.   

Efter succéfilmerna Snabba cash och Safe House är den svenska regissören Daniel Espinosa tillbaka med den gastkramande sci-fi-thrillern Life. I en av titelrollerna ser vi vår egen stjärna Rebecca Ferguson, som spelar mot Jake Gyllenhaal och Ryan Reynolds.
 
Filmen handlar om ett sexmanna-team ombord på den internationella rymdstationen ISS som är på väg att göra en av de viktigaste upptäckterna i människans historia: finna bevis för liv på planeten Mars. Allt eftersom forskningen fortskrider börjar deras metoder få oönskade konsekvenser, och livsformen de nyss upptäckt visar sig långt mer intelligent än någon hade kunnat föreställa sig.

Köp biljetter här  

MEDLEMSPROFIL

TYCK TILL!


Tyck till om vår framtida app!

Vi är i full gång med att vidareutveckla vår app. Hur skulle du vilja att den såg ut? Vilka funktioner vill du att den skall innehålla?
Ta chansen att tycka till!

500-fel

400-fel